به گزارش یزدفردا؛ محمد فیاضفر با بیان اینکه این فرد با همکاری مردم و تلاش اطلاعاتی سربازان گمنام امام زمان(عج) در اداره اطلاعات شهرستان شناسایی و دستگیر شد، گفت: متهم پس از تشکیل پرونده و تفهیم اتهام، روانه زندان شد.
دادستان شهرستان در ادامه با هشدار به شهروندان درباره هرگونه تهیه و انتشار تصاویر یا اطلاعات مرتبط با امنیت ملی، به ویژه موقعیتهای مربوط به پرتاب یا برخورد پرتابهها، تأکید کرد: با هرگونه اقدام به تهیه و ارسال اطلاعات متنی، تصویری یا صوتی مرتبط با عملیاتهای نظامی، خسارات ناشی از حملات یا هر گونه دادهای که بتواند به تکمیل پازل اطلاعاتی دشمن منجر شود، در چارچوب شرایط جنگی و امنیتی موجود، برخورد قضایی قاطع و فوری صورت خواهد گرفت.
فیاضفر در پایان از مردم خواست تا هرگونه تحرک یا اقدام مشکوک با ماهیت ضد امنیتی را بلافاصله از طریق شمارههای ۱۱۰ (نیروی انتظامی)، ۱۱۳ (وزارت اطلاعات)، ۱۱۴ (سازمان اطلاعات سپاه) یا در پیامرسانهای داخلی به آیدی @stdyazd۱۱۴ اطلاع دهند.
- نویسنده : یزدفردا
- منبع خبر : خبرگزاری فردا

سهشنبه 26,مه,2026